Més esport

El trinquet de Pedreguer acull la final de la segona ronda del Bancaixa

Álvaro, Salva i Herrera (Dénia) s'enfrontaran a Adrián I, Félix i Tomàs II (Sueca) en el duel programat per al diumenge a les 11.30 hores

Sueca ja va disputar la final de la ronda anterior

La segona ronda de la XXII Lliga Professional d'escala i corda-Circuit Bancaixa conclou aquest diumenge en el trinquet de Pedreguer, on s'enfrontaran en la final Álvaro, Salva i Herrera (Dénia) contra Adrián I, Félix i Tomàs II (Sueca). El duel arrancarà a les 11.30 hores.

Els equips de Dénia i Sueca s'han guanyat el dret a disputar este transcendental xoc després de superar les diferents eliminatòries prèvies. Per a Adrián I i el seu trio és la segona final de ronda que juguen, ja que en la primera ronda ja es van classificar, encara que van caure enfront de Miguel i Dani (Pedreguer-Masymas).

La bona trajectòria al llarg del campionat i els punts sumats fins a ara converteixen l'equip de la capital de la Ribera Baixa en un dels més ferms aspirants a disputar les semifinals absolutes, encara que queden per davant dues rondes més abans d'aqueix moment. Sols els quatre millors classificats continuaran en la lluita pel títol quan acaben la rondes prèvies.

Álvaro, Salva i Herrera, per la seua banda, arriben a per primera vegada una final en el present campionat. El trio capitanejat pel vigent campió de l'Individual ha millorat ostensiblement el seu rendiment respecte a l'inici de la Lliga, ja que en la primera onada de partides van caure en el duel inaugural contra Soro III, Jesús i Carlos II (Sagunt).

Trinquet neutral

Quant a la final del diumenge, resultat complicat atorgar-li a qualsevol dels dos equips la condició de favorit. El gran estat de forma d'Álvaro podria decantar la balança, però el trio d'Adrián I arriba a la cita avalat per una trajectòria impecable en el campionat.

El trinquet de Pedreguer, conegut sobradament per tots els pilotaris, no té llotgeta de dalt i ofereix molta facilitat per aconseguir el quinze. L'equip que sàpiga trobar-lo dominarà la partida i tindrà més opcions de sumar els punts en joc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.