Més esport

montsià

Amposta vol els entrenaments dels Jocs del Mediterrani

La capital del Montsià no renuncia a participar, encara que sigui de manera indirecta, dels Jocs del Mediterrani, que es faran a la ciutat de Tarragona el 2017. Així, un cop descartada com a subseu de l'esdeveniment, la regidoria d'Esports de l'Ajuntament d'Amposta ha iniciat contactes amb les federacions esportives dels diversos països participants per oferir-los les instal·lacions de la ciutat per a les estades i els entrenaments per preparar la competició.

El centre de rem, la sala d'esgrima, els pavellons poliesportius, la pista d'atletisme i la residència d'esportistes són, segons l'agència ACN, alguns dels equipaments que s'ofereixen. El regidor d'Esports, Paco Paz, va explicar que en els contactes iniciats amb les federacions esportives també s'ofereix l'experiència prèvia amb altres seleccions que han fet ja estades al municipi. És el cas dels esportistes de la selecció nacional alemanya que han estat a Amposta fins al 8 de gener passat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.