Més esport

L'any cicloturístic, en marxa

Ciclisme. La segona edició de la Terra de Volcans va reunir més de dos-cents practicants del ciclisme

Més de 200 practicants del ciclisme van obrir la temporada cicloturística diumenge en la Segona Marxa Terra de Volcans, amb sortida des d'Amer i amb dos recorreguts. Una volta llarga de 125 quilòmetres i que passava per quatre comarques diferents –la Selva, Osona, el Ripollès i la Garrotxa– per arribar a Sant Martí i Sacalm; després de superar el Collsacabra, Condreu, Bracons i la mateixa ascensió final. Octavi Fontané i Javier Maya van ser els més ràpids a completar-la, després de 4 hores i 12 minuts. Anna Vericat va ser la dona més ràpida. Pel que fa la volta curta, de 75 quilòmetres i que tornava a Amer després d'arribar al Santuari del Far, va tenir en Carlos Díaz i Raf Klaus els guanyadors (2:18) i Anna Buxo va ser la més ràpida.

55a Guillamet i Navarro

Aquest diumenge que ve el carrer Ponent de Figueres serà el centre neuràlgic del Trofeu Guillamet i Navarra, organitzat per l'Esport Ciclista Figueres i que arribarà a la cinquanta-cinquena edició. La prova, que es farà en un circuit que passarà per Figueres, Vilafant, Avinyonet de Puigventós, Llers, Terrades, Cistella i Vilanant, tindrà dues categories; veterans i elit. La primera començarà a les 9 del matí i els participants faran 2 voltes al circuit (en total recorreran 60 quilòmetres, aproximadament), i els ciclistes de la categoria elit sortiran a les 11 i hauran de recórrer 85 quilòmetres (tres voltes).

‘Spining' contra el càncer

La Rambla de Girona rebrà el dia 24 una màster class spinning per promocionar hàbits saludables (exercici físic i alimentació), i espera tenir més de 500 practicants. Hi haurà una sessió a les 11 i una altra a les 12, i els interessats a assistir-hi poden reservar lloc al 972 20 13 06. Genís Zapater (subcampió del món d'esquí de muntanya), Txell Figueras (campiona de Catalunya de triatló) o Pau Camón (exciclista professional) han confirmat la presència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.