Més esport

Alvaro i Soro III obren el Trofeu Vidal de Guadassuar

El campionat torna a anunciar als millors professionals de l'escala i corda en el seu desè aniversari

La final se celebra el 25 d'abril

El trinquet de Guadassuar acull a partir de hui la desena edició del Trofeu Vidal d'escala i corda, un dels tornejos curts més veterans del calendari anual i de major solera, que ofereix sempre els cartells més competitius. En la primera semifinal s'enfrontaran Álvaro i Javi a Soro III i Jesús. El xoc arrancarà a les 18.30 hores després d'una prèvia a les 16.45 hores.

En la partida inaugural es reproduirà un dels xocs més atractius de l'actualitat, el que acararà als finalistes del passat Individual, Álvaro i Soro III, ara per ara, els dos restos més en forma. Estos dos pilotaris van protagonitzar fa només uns dies la final del Trofeu Universitat de València, que va caure del costat de Soro III.

Per a la primera partida del Trofeu Vidal, que es disputa amb les galeries prohibides, a l'estil del Circuit Bancaixa, els dos millors escaleters del moment s'uniran a dos pilotaris de potència com Javi, vigent subcampió de la Lliga Professional, i Jesús, que en el Trofeu Universitat ha mostrat un altíssim nivell de joc.

Després de la partida, el Trofeu Vidal descansarà fins al proper divendres, quan es disputarà la segona semifinal, a les 18.30 hores. En esta ocasió, el cartell enfronta a León i Dani contra Colau, Félix i Tomàs II, amb una prèvia de promoció a les 16.45 hores. Els vencedors de les dues semifinals s'enfrontaran en la gran final, prevista per al dimecres 25 d'abril, quan també hi haurà lluita pel tercer i quart lloc.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.