Més esport

Ismael Ventura, campió a Aiguaviva

Campionat de Catalunya de BTT. La calor va endurir la cursa en un circuit insòlit. Anna Villar va ser la campiona femenina.

El badaloní Ismael Ventura (Chain Reaction) es va imposar dissabte en el Campionat de Catalunya de BTT, que es va disputar a Aiguaviva amb l'organització d'Open Sport. Els altres campions van ser Israel Núñez (master 30), Crístofer Bosque (sub-23), Josep Duran (cadet), Javier Salamero (veterans 40), Pere Batllorí (veterans 50) i Robert Baserba (veterans 60). Les campiones femenines van ser Anna Villar, Miranda Agustí, Ariadna Trias i Esther Villaret.

La prova, que era puntuable per a l'Open Tàctic, es va disputar en un circuit de 12 quilòmetres irregular, endurit per la fortíssima calor.

Hermida, segon al Canadà

El ciclista de Puigcerdà Josep Antoni Hermida va demostrar que continua sent un dels grans de la copa del món de BTT i va obtenir al Canadà el seu millor resultat de la temporada, un segon lloc. Hermida va ser superat en l'esprint final pel suís Nino Schurter. El català és ara cinquè a la general.