Més esport

El trinquel Pelayo acull la final del Màsters

La Catedral decideix demà el títol, pel que es barallen Álvaro i Jesús contra Genovés II i Dani

La partida és una de les últimes de Josep Cabanes abans de sotmetre's a una nova operació

El trinquet Pelayo acull demà dissabte la final del VI Màsters Ciutat de València, que enfrontarà Álvaro i Jesús contra Genovés II i Dani a partir de les 17.30 hores. El Màsters ha comptat amb els huit millors pilotaris, i està considerat el torneig de curta durada més prestigiós de la temporada.

Álvaro i Jesús van superar en semifinals al tàndem format per Miguel i Félix, en la partida que va obrir el torneig, el passat dia 13. El de Faura va cedir protagonisme en esta trobada al seu company de Silla, que va quallar una actuació perfecta. Miguel i Félix es van mostrar impotents davant el poder ofensiu de Jesús, i el xoc es va resoldre per un clar 60-35.

En la segona semifinal, dissabte passat, Genovés II i Dani van eliminar als vigents campions, Soro III i Javi, per un ajustat 60-50. Jose Cabanes i el seu company de Benavites es van emportar el triomf en una de les millors partides de tot l'any, jugada de poder a poder, amb altes dosis d'emoció i un gran ambient a les graderies.

Tant l'un com l'altre van fregar la perfecció contra el vigent campió individual, Soro III, i el de la Copa, Javi, que també van oferir les seues millors prestacions.

Amb estos precedents, es presenta una final apassionant, amb un Álvaro que té en Pelayo un dels seus feus, acompanyat per Jesús, amb qui s'entén a la perfecció. Davant, Genovés II i Dani estan avalats pel seu magnífic rendiment en la semifinal. El xoc reproduirà una vella rivalitat, la que existeix entre Álvaro i Genovés II, i que ha brindat als aficionats grans espectacles esportius en els últims anys.

Comiat de Genovés II

Poc després de disputar la semifinal del Màsters, Genovés II anunciava públicament la seua intenció de sotmetre's a una operació per a solucionar un esquinçament en un tendó del muscle dret, que s'ha produït arran del colpeig en posicions antinaturals derivat de les seues dues operacions en el colze.

Josep Cabanes va estar 13 mesos de baixa a causa d'aqueixes dues intervencions, i el pròxim 10 de gener se sotmetrà a una nova operació que el mantindrà altres sis mesos inactiu.

No obstant això, el pilotari ha volgut acomiadar-se dels aficionats de la millor manera, jugant dos prestigiosos tornejos, el Màsters i el Trofeu Nadal de Benidorm. També va disputar este dimecres el Trofeu Nadal de Vila-real, del que va eixir victoriós també al costat de Dani contra Puchol II i Félix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.