Més esport

Victòries de Guerra Cassú i Carrasco

Ciclisme. La segona prova de l'Open BMW de BTT, a Aiguaviva, va tenir 400 participants

Francesc Guerra i Guillem Cassú en BTT i Òscar Carrasco a la marxa a peu van ser els guanyadors de la segona prova del calendari de l'Open BMW de BTT GP Bikeinn, que es va dur a terme ahir a Aiguaviva i que entre totes les disciplines i categories –es fan també curses de BTT per a la de promoció, i ahir van córrer 80 nens i nenes– va tenir 400 participants, els quals van poder gaudir d'uns bons circuits amb molts trams de corriols.

Francesc Guerra (Scott) va ser el gran dominador de la cursa llarga, en un recorregut de 28 quilòmetres. El vilafranquí va aconseguir un minut d'avantatge a Adrià Noguera (Tomas Belles) i Francesc Freixer (Bicis Esteve).

Pel que fa la cursa de 20 quilòmetres, el cadet Guillem Cassú (Radikalbikes- Palafrugell) va demostrar el seu potencial amb una victòria en BTT una setmana després d'haver estat segon en la cursa corresponent al campionat social d'hivern en carretera. Josep Duran (Megamo) va ser segon a tres minuts i Francisco Guerra, pare del guanyador de la cursa elit, tercer. La Cadet Magda Duran (Tomas Belles) es va imposar en la categoria femenina.

Oscar Carrasco i Paloma Lobera van ser els guanyadors de la cursa a peu, que es va fer sobre el mateix recorregut de la volta curta en bicicleta.