Més esport

Soro renova el títol de Campió Individual

El de Massamagrell supera amb claredat a Álvaro en la final celebrada a Montcada (60-35)

Soro III s'ha proclamat hui campió del XXVIII Individual Bancaixa d'escala i corda, el torneig que tot pilotari aspira a guanyar.

L'escaleter de Massamagrell, de 29 anys, ha superat a Álvaro en una partida relativament còmoda, que ha finalitzat amb el marcador de 60-35.

Soro III renova el títol aconseguit l'any passat, ara, contra una llegenda viva, l'esquerrà de Faura, que perd la seua primera final des de l'any 2000 després d'haver sumat 11 títols.

La victòria del pilotari de l'Horta Nord s'ha gestat en els primers jocs. Ha eixit al trinquet com un huracà, fent gala de la seua força física i la seua magnífica preparació, per a col·locar-se amb un clar 50-20 al seu favor. Soro III no ha deixat marge d'error a Álvaro, superat per la potència de pegada del ja campió.

No obstant això, Álvaro també ha tingut el seu protagonisme amb un intent de remuntada meritori, quan ha passat del 50-20 al 35-50. Han sigut els millors moments del de Faura, que ha mogut a Soro III, li ha buscat l'esquerra, i ha estat molt prop de posar en problemes al seu contrincant.

Però Soro III ha amarrat la victòria quan pitjor li pintaven les coses, i s'haa convertit en just vencedor d'una final que pràcticament ha omplit les graderies del trinquet de la Generalitat, a la Ciutat de la Pilota de Montcada.

Reaccions

En finalitzar la trobada, Soro III no ha pogut contenir les llàgrimes de l'emoció. Després de rebre els dos trofeus que l'acrediten com a campió individual d'enguany, el de Massamagrell assenyalava que al principi ha jugat “els millors moments en tots els anys” que porta jugant l'Individual.

Álvaro, per la seua banda, ha assegurat que abandonava “satisfet” el trinquet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia