GOLF

ALPS TOUR

Bech, qui bé comença bé acaba

El golfista de Fontanilles Pol Bech va tancar la seva actuació en l'Omnium de Bèlgica amb un recorregut prou destacat per fer-li guanyar posicions fins a tancar la seva actuació en la sisena posició final, a cinc cops del vencedor, el francès Benjamín Hebert, que, amb dues últimes jornades finalitzades amb una targeta de 66 cops, va acabar per triomfar.

Si en la primera jornada Bech va superar el recorregut amb 67 cops, ahir va tancar el torneig amb 68, que sumats als 72 i 70 de les dues jornades intermèdies li va valer un total de 276 cops, un -11 en relació amb el par del camp. En la darrera jornada, el jugador de l'Empordà Golf Club va obtenir cinc birdies (forats 6, 9, 11, 13 i 14) per només un bogey en el forat 12. La sisena posició final va fer que s'embutxaqués 2.160 euros i pogués fer un bon salt en el rànquing (ordre de mèrit) del circuit Alps Tour. Aquesta classificació li ha fet guanyar fins a 21 posicions.