Més esport

Vila-real acull la final del circuit Bancaixa de pilota

El campionat arriba a l'equador amb el xoc que enfrontarà el diumenge a Soro III i Salva contra León, Santi i Tomàs II

El trinquet Municipal Salvador Sagols de Vila-real acull aquest diumenge a les 11.45 hores la final de la segona ronda del Circuit Bancaixa 2013-2014, la competició més prestigiosa de l'escala i corda professional.

Rivalitzarán per emportar-se aquest títol parcial i els quatre punts en joc les formacions de Massamagrell (Soro III i Salva) i Sueca (León, Santi i Tomàs II). La cita s'ha presentat hui a l'ajuntament de Vila-real, amb presència de la regidora d'Esports, Silvia Gómez, el trinqueter Pepe Mezquita, el directiu de Val Net Alfredo Hernando ‘Fredi', i el pilotari Rafa Soler ‘León'.

El trinqueter i expilotari Pepe Mesquita, campió en tres ocasions del Circuit Bancaixa, ha assenyalat el diumenge com “un dia gran” per als aficionats. “Hem tingut la sort que s'han classificat per a esta partida els dos primers de la classificació, és a dir, els dos millors”.

Preguntat per un pronòstic per a la final, Mezquita ha destacat que Soro III “rendeix a un gran nivell a Vila-real”, i que és probable que les apostes es decanten al seu favor.

Quant a les expectatives d'un dels protagonistes, León, el pilotari natural del Genovés ha expressat el seu respecte per Soro III, vigent campió del Circuit Bancaixa i de l'Individual: “ell rendeix a un gran nivell ací sempre, però jo també he vingut molt a gust sempre a Vila-real, és un trinquet que m'ha agradat, i crec que si mantenim el nivell de les últimes partides, els donarem faena”.

La final de la segona ronda anirà precedida d'un altre xoc a les 10.30 hores, en este cas, la final d'un torneig de juvenils que ha comptat amb els pilotaris castellonencs més destacats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia