Genovés II i Montesa s'imposen en la final de frontó del trofeu Diputació

El frontó d'El Puig acollí diumenge 30 d'agost la final del IV Trofeu Diputació de València de la modalitat, en la que la parella local, formada per Genovés II y Montesa, s'ha imposat a la d'Albal, amb Álvaro i Espinola. El xoc s'ha resolt per un igualat 41-34. El triomf de José Cabanes trenca tres anys d'hegemonia d'Álvaro en esta disciplina.

La final ha començat del color roig d'Álvaro i Espinola, que han eixit al frontó més assentats i han col·locat un 4-0 d'eixida. La reacció de la parella d'El Puig ha tardat en produir-se, però ha arribat en el moment en el que el joc era més brillant. Primer s'ha igualat la contesa a 14 i a continuació, Genovés II i Montesa han agafat per primera vegada la iniciativa en l'electrònic (15-14).

La vistositat en el joc ha anat a ratxes i, després de la igualada, la final ha entrat en un tram en el que han predominat les errades d'un i altre equip. A pesar d'això, l'afició, que ha omplit a vessar les graderies del frontó d'El Puig, ha gaudit per les constants alternatives en el marcador. S'ha igualat a 26, a 28 i a 30 en l'últim empat que es s'ha produït.

A partir d'ací, la qualitat ha tornat a la partida i han sigut els locals, amb un gran Genovés II, i Montesa més atinat en el ‘saque', els que han portat la batuta del joc. Álvaro i Espinola han intentar revertir la situació i s'han col·locar a només dos punts (33-35).

Era l'última intentada de revalidar un títol que el de Faura duia guanyant tres anys consecutius. Però la parella d'El Puig ha amarrat l'avantatge i ha aconseguit imposar-se en un duel llarg, pesat, per la calor en el frontó, i més emocionant que vistós.

Han presidit la partida el Diputat de l'àrea d'Esports i Joventut i alcalde de Massamagrell, Miguel Bailach, l'alcalde d'El Puig, José Miguel Tolosa, i l'alcalde d'Albal, Ramón Marí, així com alguns regidors dels dos consistoris finalistes.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.