El Genovés acull la final de la XII edició de la Lliga Caixa Popular

Sergio II, Monrabal i Cristian s'enfronten demà a Santi II, Víctor II i José amb el títol més important de la promoció en joc

El trinquet Municipal de Genovés acull dissabte 31 d'octubre a les 20.45 hores, la final de la XII Lliga Caixa Popular Campionat de promoció d'escala i corda 2009.

Després de quasi dos mesos de competició i 30 partides celebrades, els equips de Llíria (Sergio II, Monrabal i Cristian) i Alcàsser (Santi II, Víctor II i José) es jugaran el títol en una partida que serà oferida en directe per Punt 2.

Cinc dels sis jugadors finalistes arriben per primera vegada a tan transcendental cita. Únicament Monrabal sap el que és jugar-se el títol. De fet, el pilotari natural de Vilamarxant és vigent campió de la competició. Santi II i Víctor II, per la seua banda, es van quedar l'any passat en les semifinals. La millora en el seu joc els ha permès arribar a la final d'esta edició.

Al llarg dels seus 11 anys d'història, la Lliga Caixa Popular s'ha consolidat com el pas previ indispensable abans de donar el salt a l'elit de l'escala i corda. Molts dels professionals de hui dia van formar part d'esta competició. Genovés II, Miguel, Pedro, Colau, León, Fageca, Jesús, Salva, Pedrito, Hèctor, Félix, Herrera o Hèctor II són alguns dels casos.

D'altra banda, hui s'ha conegut l'abast de la lesió que es va produir durant un entrenament el campió individual, Álvaro. A l'esquerrà de Faura se li ha practicat una ecografia que ha revelat un trencament muscular d'un centímetre al recte anterior de l'abdomen dret. El període de recuperació estimat és de tres setmanes.

Álvaro havia de disputar demà la primera partida nocturna al trinquet de Vila-real. El seu lloc serà ocupat per Miguel. També estava anunciat per al diumenge a Benissa, en la tradicional partida que organitzen els festers de la localitat de la Marina. En este cas, León serà el seu substitut.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.