Futbol català

L'homenatge ja estava fet

La festa de comiat de temporada que el Girona va preparar ahir a Montilivi no va tenir res a veure amb l'explosió d'emocions que es va viure diumenge, l'endemà del partit a Almeria, a la plaça del Vi. El reconeixement a l'equip quan va sortir al balcó de l'ajuntament va ser tan complet i generós que poca cosa s'hi podia afegir al cap de dos dies. I la festa d'ahir va ser més curta del que s'havia programat, amb menys actuacions i amb poca emotivitat. Una altra història, òbviament, hi hauria hagut si l'equip hagués pujat a primera.

En poc més d'una hora, va quedar enllestida la festa, seguida des de la graderia per un miler de persones, totes a tribuna. Entre actuacions musicals i projeccions de vídeos, hi va haver una desfilada dels equips de base, el filial i el femení. Totes aquestes plantilles es van anar situant repartides a la gespa, fins que es van unir per anar a fer el passadís als protagonistes, els jugadors del primer equip que encara eren a Girona i no havien marxat de vacances. N'hi havia deu: Isaac Becerra, Jose Martínez –en el seu últim acte com a jugador del Girona–, Luso, Dani Mallo, Eloi Amagat, Javi Acuña, Felipe Sanchón, Jofre Mateu, David Juncà i Pere Pons. Al mig del camp, el capità, Dani Mallo, va agafar el micròfon per agrair el suport a l'afició i per reiterar, com ja havia fet diumenge, que l'equip ho havia donat tot.

Després d'una actuació de ball del grup de Zona Funky i d'una de Pulpo Pop, que va interpretar la cançó del Girona, l'acte es va tancar. Abans d'hora perquè, entre altres coses, hi van faltar els castells dels Marrecs de Salt i l'actuació dels The Gruixut's, que havien d'interpretar l'himne.

ELS PROTAGONISTES

Deu jugadors del primer equip van rebre un passadís dels jugadors del futbol de base
Un miler de persones van ser a la festa a Montilivi, poc lluïda i escurçada


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.