TENNIS DE TAULA

COPA ETTU MASCULINA

Tres catalans en l'estrena europea

El Falcons Sabadell, que debuta a Europa, i el DKV Borges Vall jugaran a casa, i el Bombons Blasi Xaloc Olesa visita Portugal

La copa ETTU masculina, la segona competició europea de clubs, comença aquest cap de setmana amb la presència de tres equips catalans. El Falcons Sabadell debuta en una competició europea, i a més és l'organitzador del seu grup, que jugarà en el pavelló municipal de l'OAR Gràcia. El DKV Borges Vall, que la temporada passada va fer història arribant fins a les semifinals, també jugarà a casa, mentre que el Bombons Blasi Xaloc Olesa serà l'únic que haurà de viatjar, i ho farà fins a Portugal.

En cada grup hi ha cinc equips, i després d'enfrontar-se tots contra tots els tres primers passaran a la segona fase. Avui es jugaran tres sèries de partits –10.00 h, 14.00 h i 19.00 h–, mentre que demà se'n disputaran dues (10.00 h i 14.00 h). Els tres equips catalans tenen possibilitats de classificar-se. El Borges, amb Hu Bin, Andrew Baggaley i la novetat de Marc Duran, vol tornar a lluitar pels primers llocs. L'Olesa, que tindrà Wang Wei, Oriol Monzó i Álvaro Robles, la novetat d'enguany, vol arribar al més lluny possible, mentre que el Falcons, amb Li Dan Dan, Ferran Brugada i Ramon Mampel, vol disfrutar de l'estrena.

ETTU MASCULINA

Primera fase
Grup 1 - A Portugal
-
GD Centro Social do Juncal (POR)
-
Bombons Blasi - Xaloc Olesa
-
Drumchapel Glasgow TTC (ANG)
-
Ironi Givatayim (ISR)
-
Vojvodina, Novi Sad (SER)
Grup 4 - A les Borges Blanques
-
DKV Borges Vall
-
DT Union Luxembourg (LUX)
-
ACTT Concordia Chiajna - Ilfov (ROM)
-
Luch Vladimir (RUS)
-
SKST Bratislava (ESL)
Grup 8 - A Sabadell
-
Falcons Sabadell
-
DT Echternach (LUX)
-
Libertas Marinkolor Dubrovnik (CRO)
-
KST Robot Mokre Lazce (TXE)
-
TTC Nord Donetsk (UCR)
Els tres primers de cada grup es classifiquen per a la segona fase.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.