Comunicació

TV3 emet a partir d'avui els darrers episodis del serial popular, que s'acomiada després de cinc anys

Cinc últims dies amb ‘Ventdelplà'

La novetat del retrobament amb la Raquel posarà a prova la relació entre en Julià i la Teresa

El de Ventdelplà (TV3, 22.30h) és un final que es fa pregar. A l'abril, la cadena catalana va anunciar que la sèrie popular, protagonitzada per Emma Vilarasau, s'acomiadava definitivament al cap de cinc anys d'estar en antena. Per aquelles engires es va gravar, a l'esplanada de la Miranda de Breda –el poble de la Selva on s'han rodat els exteriors– i amb la participació de fans i veïns, la festa major del poble de ficció. L'escena es recollirà en el capítol final. Ventdelplà s'hauria d'haver acomiadat de l'audiència al juliol, però la sèrie va tenir diverses cancel·lacions a causa de l'emissió de diversos esdeveniments esportius. Passat l'estiu, amb el retorn de la temporada de setembre, TV3 reprèn a partir d'avui l'emissió dels cinc últims episodis de Ventdelplà. El retrobament amb la Raquel és una novetat de la trama. És un retrobament amb sorpresa –la Raquel està embarassada–, un fet que posarà a prova la relació entre en Julià i la Teresa. Una altra relació que encara s'enfortirà més serà la d'en Jaume i la Isabel, com a conseqüència de la malaltia d'en Jaume.

Reemissió d'‘Infidels'

Després de Ventdelplà, TV3 tornarà a emetre el primer capítol de la segona temporada d'Infidels (23.55 h) que va obtenir 227.000 espectadors de mitjana (7,8%). Infidels es va estrenar dimarts però va quedar eclipsada per Los pilares de la Tierra de Cuatro, que va arrasar en audiència.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.