Societat

Pregó bilingüe d'Amparo Moreno a la festa de Sants

L'actriu va fer el discurs en català i en castellà i va acabar saludant en xinés, àrab, pakistanès i anglès

L'actriu polifacètica Amparo Moreno va donar ahir a la tarda el tret de sortida de la festa major del barri de Sants, amb una part del pregó en català i l'altra en castellà. D'aquesta manera va recordar que els immigrants espanyols que es van instal·lar al barri també en formen part. A més, va fer un discurs integrador al final del qual va acabar saludant en xinés, pakistanès, àrab i anglès.

Moreno va fer un discurs popular i va demanar la participació del públic durant tot el pregó. També va posar èmfasi en la importància que tenen les festes majors perquè la població s'oblidi dels problemes diaris.

L'actriu va lloar la feina de tot l'any de les entitats i carrers que participen de la celebració. A més, va demanar als polítics que lluitin per fer front al problema de l'atur.

L'inici de la festa de Sants es remunta al 1837 i hi participaven 62 carreres. Enguany hi participen 13 carrers, un més que l'any passat, el carrer del Masnou.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.