Política

El TC podria emetre la sentència de l'Estatut dilluns o dimecres

Els magistrats han treballat aquest cap de setmana

María Emilia Casas farà demà una prospecció del seu esborrany.

El Tribunal Constitucional (TC) podria tenir enllestida la sentència de l'Estatut aquest dilluns mateix o bé dimecres, segons fonts coneixedores de les deliberacions de l'alt tribunal.

Els magistrats han estat treballant en el text durant el cap de setmana.

Aquest dilluns s'espera que la presidenta María Emilia Casas faci una prospecció del seu esborrany. Aquesta fórmula s'utilitza per no parlar d'una votació, però a efectes pràctics dóna a conèixer l'opinió dels magistrats. Si hi hagués acord dilluns ja es podria donar a conèixer el resultat de la sentència. Si no és així dimarts i dimecres el ple es dedicaria a votar bloc a bloc la sentència i emetrien un resultat dimecres mateix.

La presidenta Casas ha assistit a l'acte d'homenatge a les víctimes del terrorisme al Congrés dels Diputats on ha mantingut un hermetisme absolut sobre els treballs del seu tribunal.

En la trobada posterior als passadissos del Congrés, tot i la insistència dels periodistes, Casas s'ha negat a proporcionar cap mena d'informació sobre com avancen els treballs de la sentència de l'Estatut al tribunal que presideix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia