Política

Òmnium dóna la pancarta del 10-J al Museu d'Història de Catalunya

El lema 'Som una nació. Nosaltres decidim' va encapçalar la manifestació darrere d'una senyera

Òmnium Cultural cedeix la pancarta que va encapçalar la manifestació del passat 10 de juliol en rebuig a la sentència del Tribunal Constitucional al Museu d'Història de Catalunya, juntament amb altres materials promocionals.

Després de la polèmica per la capçalera de la manifestació, el lema Som una nació. Nosaltres decidim va obrir la marxa darrere d'una senyera de 250 metres quadrats. El debat es va iniciar quan Montilla va demanar que la manifestació anés encapçalada per una senyera. Finalment Òmnium, els partits, els sindicats i les altres entitats que integraven la comissió organitzadora van arribar a una solució de mínims per mantenir l'eslògan Som una nació. Nosaltres decidim a l'inici de la marxa, que va anar acompanyat d'una senyera darrere de la qual s'hi van col·locar els màxims representants institucionals: els sis presidents, el de la Generalitat, José Montilla, el del Parlament, Ernest Benach, i els quatre expresidents vius de les dues institucions.

El lliurament de la pancarta tindrà lloc aquest dijous al Museu d'Història de Catalunya i l'acte comptarà amb la presència de Muriel Casals, presidenta d'Òmnium, i Agustí Alcoberro, director del Museu d'Història.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia