Política

El PSC es presenta com ‘El canvi real' davant de CiU, en la seva nova campanya

La nova propaganda preelectoral no apareix el logotip del partit i va signada amb ‘President Montilla'

El PSC ha donat a conèixer la seva nova campanya de propaganda preelectoral, en què es presenta com El canvi real davant de CiU i en què no apareix el logotip del partit. Les tanques simplement van signades amb President Montilla.

L'objectiu de la campanya socialista és mostrar que els governs en els quals ha participat són “el canvi real” a Catalunya respecte els 23 anys de governs de Jordi Pujol.

Per aquesta raó, en deu tanques diferents comparen dades de l'acció del govern de José Montilla amb les del 2003, l'últim any del govern de CiU.

Així, volen reflectir que ha estat el PSC qui “ha contribuït a transformar els carrers i les places de Catalunya, les seves escoles, els hospitals i els serveis als ciutadans”.

Per fer-ho, el PSC mostra la mitjana de les llistes d'espera del 2003 i les dades actuals, el nombre de Mossos d'Esquadra, de places de guarderia pública, de quilòmetres d'autovia sense peatge, d'hectàrees de regadius i nombre de mestres, entre d'altres.

En el cas dels quilòmetres de metro, el PSC compara els 24 quilòmetres que es van posar en marxa durant els governs de CiU amb els 52 quilòmetres, xifra que inclou els 14,1 quilòmetres que s'han inaugurat aquests últims quatre anys i els que estan en projecte, com els de la Línia 9 i 10 de metro o la prolongació dels FGC a Terrassa i a Sabadell.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.