Divuit grups i solistes participaran el 15 d'agost en el Concurs de Cançó de Salitja

Un total de divuit grups i solistes actuaran el dissabte 15 d'agost en la 31a edició del Concurs de Cançó de Salitja. Van concórrer a la convocatòria 30 formacions i cantautors, nombre que ha calgut reduir a 18 per «encabir tot el concurs en un temps raonable». El jurat, format per professionals del món de la música i la comunicació, decideix els tres primers premis, dotats amb 800, 400 i 200 euros, respectivament, i també hi ha un premi popular.

Els participants en aquesta edició són els següents: Narcís Perich, amb el tema Cançó; El Pati, amb Escolta; Mercè Subirachs, amb El fantasma del llac; Alèxia Ramió, amb Acostar-te; Josep Romeu, amb Petjades; Anterior Laser, amb Bruixes i maduixes; Banda Bandarra, amb Mai més; Gonçal, amb Segueix amunt; 1972, amb Camí del sud; X1DIA, amb Els teus secrets; Miralls Trencats, amb El món; Mârmara, amb Tu; Nen Magem, amb La rumbeta; Tan de Bo, amb Ja en som dos; Zedna, amb Terra de somnis; Enric Hernàez, amb Aparició; Imperdibles, amb Al teu costat, i Salsa de Pastor, amb la cançó De Sant Hilari a Arbúcies.

Cada grup i solista interpreta la seva cançó davant d'un públic molt motivat que sempre omple la plaça de Salitja, en aquest concurs que s'ha convertit en tot un referent de la música catalana, ja que ha servit com a plataforma de llançament per a molts músics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.