Motor

Un pilot japonès de 19 anys mor en un accident al GP de San Marino

Shoyo Tomizawa ha mort degut a l'extrema gravetat de les seves lesions, amb múltiples traumatismes en crani, tòrax i abdomen

El japonès Shoyo Tomizawa, de 19 anys, Ha mort aquest diumenge, segons la nota oficial distribuïda per la direcció de carrera del Gran Premi de San Marino de motociclisme, com a conseqüència de les greus lesions que ha patit en el transcurs del dotzè gir de la carrera de Moto2 al circuit de Misano Adriàtic.

Tomizawa rodava en quarta posició de la prova de Moto2 quan ha perdut el control en una zona del circuit on les motos arriben a una velocitat al voltant dels 240 km / h. i els dos pilots que el seguien no han pogut evitar l'accident.

En rodar per terra, el sanmarinès Alex de Angelis ha col.lisionat amb la moto de Tomizawa, mentre que el britànic Scott Redding no ha pogut evitar el pilot i l'ha acabat atropellant.

Traslladat amb urgència a l'hospital del circuit i donada l'extrema gravetat de les seves lesions, amb múltiples traumatismes en crani, tòrax i abdomen, s'ha decidit portar-lo en ambulància fins al centre sanitari de Riccione, on es han certificat la seva mort a les dues del migdia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.