El lector escriu

L’amistat, a debat!

Força persones pensen que el que cal és tenir diners, moure’s amb certa transgressió o desentendre’s dels altres, posant en pràctica aquell principi “Que cadascú faci el que vulgui”. No deixa de ser indiferència i –segons alguns– més aviat allunya de la veritable felicitat que no pas hi condueix. O potser no. Ho debatem?

Quasi tres-cents preuniversitaris gironins planten cara anualment a la superficialitat en la preparació i l’experiència de la Jornada de Filosofia de Girona(filoara.cat/jf8). Enguany s’arriba a la 10a edició i és un motiu per felicitar-nos-en.

El proper divendres, dia 14, els estudiants de 2n de batxillerat de sis instituts es trobaran –amb fòrums, ponències, comunicacions i actuacions artístiques incloses– per debatre “Amistat, per a què”. A Girona, a la universitat primer i després a l’Auditori de La Mercè, més que mai, la filosofia és ben viva, especialment entre els mil·lennistes, el nostre futur.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia