El lector escriu

Anorreament de colònies felines al Poblenou

La represa de l’activitat constructora al Poblenou està amenaçant colònies felines estables, reconegudes, alimentades des de fa una dècada amb l’esforç particular d’una miniassociació: Gats Lliures del Poblenou.

Tot ha estat una farsa. Fa onze mesos que en parlem i els fets demostren que els nostres esforços són estèrils i els gats estan en alt risc de mort perquè l’empresa, que ara mana, diu a tot que no i executa sense por a un responsable municipal absent.

Ca l’Aranyó és un solar arrasat amb màquines, gent pertot arreu, tot el dia. Els gats, estressats, atemorits, desorientats, desprotegits, no saben cap a on anar i es passen el dia buscant amagatalls. Tampoc podem accedir a ells i els tenim desemparats. Tenim tota la sensació que per a vosaltres són un simple mobiliari que quan fa nosa el traiem.

No ens maregeu més, no desubiquem més els pobres gats i doneu-los l’únic que ara podem desitjar, un espai tranquil per poder estar el temps que els queda.

Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia