El lector escriu

FP sinònim de posar-se les piles

Sres./Srs, vull aportar una informació, important, des del punt de vista d’Ensenyament, concretament del sector de l’FP. El meu institut, IES Alt Penedès, cada any, i en fa 11 de consecutius, es presenta a un concurs estatal, que patrocina Siemens, sobre prototips robòtics. Doncs bé, la notícia és que aquest any, el dia 10 de juny va ser proclamat guanyador. De les onze edicions n’ha guanyat 8 i he de dir que, en alguna ocasió, mereixent guanyar, va quedar segon o tercer. Perquè és clar, pot cansar que sempre guanyi el mateix, fins i tot és raonable i humà. Fins aquí tot normalitat, la queixa és que, bàsicament, no se’n fa publicitat a àmbit del nostre país, per part dels mitjans de comunicació ni tampoc per part de la direcció del centre; ja sabem què passa, la formació professional és el germà pobre i només s’hi fa referència quan hi ha eleccions. Hauríem de copiar aquelles coses que fa bé Alemanya, és el cas de l’FP en aquell país. Els estudiants i els treballadors que provenen d’aquest sector estan molt ben considerats.

Tinc entès que el Departament d’Ensenyament va ser convidat per Siemens a assistir al lliurament de premis a Madrid i van rebutjar l’assistència perquè era festiu a la ciutat de Barcelona. Tot plegat, molt desencertat.

A internet, al Youtube, podeu trobar els vídeos relacionats amb aquest relat. La inquietud que em mou és posar l’FP en el lloc que li correspon, i al mateix temps promocionar-la. Posem-nos les piles!

Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia