El lector escriu

L’individu

Entre poc i massa en qüestionar que tots els problemes que estan passant arreu del món, guerres, salvar immigrants, incendis forestals, defensar-se dels delinqüents, el canvi climàtic i les mil i una injustícies, estiguin sempre focalitzats com a solució vital d’una manera individual!

No pot ser que, per exemple, una persona quan va a comprar al súper hagi de comprar pensant en la seva nefasta aportació a la contaminació mundial!, o sigui, comprar menys carn?, no comprar res embolicat en plàstic!, verdures naturals molt cares i a sobre pagar la bossa perquè d’aquesta manera salvarem el món de la catàstrofe total!

Per favor, que no som tan imbècils.

Mentrestant, veus els vertaders responsables que tenen el poder per canviar els costums mundials i potser salvar la terra que van amb uns iots immensos, cotxes grandiosos, res a veure amb l’energia ecològica, avions particulars, mansions increïbles i vivint a tota vela!

La corrupció és el seu pa de cada dia.

Per sort, reconec que no ho practica tothom, però...

En resum: menys lliçons d’educació ambiental, social, etc. i més concretar i decidir, vostès que poden, què cal fer per salvar el món des d’un punt de vista decisiu, que crec que encara hi som a temps! La resta és fer volar coloms!

Vic (Osona)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia