El lector escriu

Independentistes violents

El govern del PSOE manté que els independentistes violents seran identificats i degudament castigats amb tot el pes de la llei.

Una vivència il·lustrativa: dijous passat, dia 17, després d’haver recorregut el tram d’Igualada a Martorell, de forma totalment festiva, un grup vam agafar el tren en direcció a Barcelona (Plaça d’Espanya); el vagó es va omplir, gairebé tots anàvem amb estelades, llaços grocs i altres armes de destrucció massiva. Abans de partir el tren, van pujar set o vuit persones, d’uns 40 anys, que van començar a cridar: “Espanya és 1 i no 51”, “Que no us enganyin, Catalunya és Espanya”, cantant el Que viva Espanya, etc., i mirant de manera desafiadora. Els assistents vam romandre callats evitant mirar-los. Un d’ells va dir als seus companys que en arribar a Barcelona no es dispersessin.

Però com molt bé diuen els intel·lectuals i amb gran ascendència moral: Sánchez, Celaá, Grande-Marlaska, i els sempre ponderats Carrizosa, Iceta, Roldán, etc., aquests joves independentistes venien a la ciutat a ballar sardanes, així que, per una vegada, estic d’acord amb tots vostès, olé tu.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia