El lector escriu

La colònia

El 1714 el foll Felip V va exhibir com a trofeu de caça el cap de Moragues, en una gàbia de ferro, fins al 1727.

En el segle XXI, Catalunya és assetjada per les tropes borbòniques per haver posat urnes l’1-0. Van pegar a les àvies, estirar dels cabells a les nostres xicotes, escapçat el govern, afusellant a querelles, prohibits els llaços grocs, empresonats a granel i judicis sumaríssims, tabú dir “presos polítics” i “exiliats”... S’estén la crosta del franquisme ancestral, intentant ara ressuscitar Franco, tot fent-lo viatjar a Madrid com El Mío Cid. Una colònia no pot decidir res, només pot ser esclava, per seguir pagant la seva festa. A Europa no existim, com el 1714. La CEE és la cega segona Espanya.

Ara i aquí és urgent sortir d’Espanya (que s’enfonsa com el Titanic) i de la CEE (amb el Borrell al capdavant). Cal ser la Suïssa del sud, amb mar i més cultura, per sempre lliures! Els polítics han d’exigir arreu els drets que té una colònia, i verificar que som el 50+1%. No podem viure més temps en el zoo de la marmota espanyolista: la seva dictocràcia.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia