El lector escriu

Borses de treball

La veritat és que no sabia com començar, com posar-me a escriure sobre un assumpte tan espinós com el que avui ens ocupa: el de les borses de treball. En una altra ocasió parlarem d’altres tipus de convocatòries i tribunals, que, per la seva complexitat i extensió, aquí no tindrien cabuda.

Les convocatòries per cobrir llocs de treball temporal, les anomenades borses de treball, tenen per objecte donar a conèixer les necessitats que hi pugui haver en les respectives plantilles de treballadors, siguin d’empreses, de centres docents, etcètera.

Fins aquí res a dir, si no fos que, massa sovint, els tribunals examinadors coneixen per endavant els resultats finals de qui o quins aspirats seran els guanyadors de les diferents proves esmentades més amunt.

Com s’explica que un/a aspirant a una pobra, trista i macarrònica borsa de treball, superi de molt a tots i cadascun dels seus oponents en les proves selectives, alguns cops amb un marge de punts clarament superior al dels altres aspirants, fins que apareix la temuda entrevista –la madre del cordero–, que acostuma a trastocar els resultats finals, vet ací: passa el que molts membres de tribunals ja saben...

Tarragona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia