El lector escriu

Amigues

Aquestes paraules són un homenatge a les meves amigues; les quals són la família que ja fa uns anys vaig escollir. A elles els dec moments de riure, d’alegria, de joia i moments de consol, de llàgrimes i de dolor. En totes aquestes ocasions han estat al meu costat i jo espero, també, algun dia, ajudar-les a elles com han fet amb mi en aquests darrers mesos.

Però sobretot aquestes paraules les escric en nom de totes per a una amiga en concret; una de molt valenta, la qual no ho està passant gaire bé aquestes darreres setmanes, ja que és infermera a Can Ruti, Badalona. Per tot això, només vull dir-te, Núria Serón, que totes nosaltres t’estimem molt i que ets, juntament amb la teva neboda, la nostra heroïna i que, molt aviat, esperem poder tornar a anar a berenar a la nostra xurreria preferida de Sant Andreu i, també, anar a sopar i riure i plorar i abraçar-nos ben fort.

Endavant campiona, t’estimem molt i gràcies per tot el que els teus companys, les teves companyes i tu esteu fent per a tots/totes nosaltres!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia