El lector escriu

‘What a wonderful world’

Des del 14 de març del 2020, degut a l’estat d’alarma per la Covid-19, per decret moltes persones es troben en situació d’atur temporal o la seva activitat comercial o professional suspesa o en forta crisi. Mentrestant, en una realitat paral·lela per decret s’han mantingut les activitats, no s’han fet ERTO, les retribucions han estat puntuals o es va passar a cobrar amb vigència indefinida un permís retribuït d’absència al treball per deure inexcusable de caràcter públic de quantia del cent per cent de la corresponent retribució. Una realitat sembla invisible a l’altra. Un wonderful world apareix a les televisions. Mentre s’incrementen les cues per a aliments, el gag d’estiu de FAQS ha estat a l’Hostal la Gavina de s’Agaró.

Les ajudes públiques a fons perdut han estat inversament proporcionals al risc de contagi.

Igualtat i solidaritat són principis fonamentals de tota democràcia. Democràcia és més que un sistema de govern. Des del 14 de març es pogueren aplicar mesures beneficioses per a tothom. En realitat, s’ha produït fractura social.

Fins quan viurem el conte dels dos ases?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia