El lector escriu

Oasi Col@u

Ni els no votants de l’alcaldessa esperaven tan precària gestió. La decadència urbanosocial és òbvia. Col@u lidera un projecte happy flower menystenint el posicionament neuràlgic de la vila i la prospecció com a motor econòmic del país.

Omplir de bicicletes a tort i a dret, pintar de circuits inintel·ligibles les calçades, tancar carrers sense el parer de veïns i comerciants, propulsar recaptacions disfressades de parquímetres, aplicar taxes de recollida i tractament de residus desorbitades és indecent venint d’un ajuntament que predica polítiques socials inclusives... Inclusives de qui? No pas dels veïns que paguen religiosament impostos i no tenen: carrers “nets” diàriament, xarxa de transports fluida i regular també el cap de setmana amb tarifes “raonables”, vigilància viària entre d’altres aspectes “inqüestionables” prioritaris en la transformació idíl·lica que ambiciona Col@u.

També paguen impostos els qui no poden o volen pedalejar... Els castiguem a la Barcelona plural i integradora?... Prou cinisme. Primer resolgui les mancances d’ara i no subestimi els barcelonins venent-los fum, Barcelona no és una botiga “Natura”. Barcelona no té poder, té Col@u!

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia