El lector escriu

Messi

A mi m’agrada el futbol perquè de jove hi he jugat i l’entenc. El que no entenc és el que diuen els tertulians i periodistes del “millor del món”. El millor del món, en futbol, no pot ser mai un individu concret, un jugador. Només un equip pot ser “el millor del món” i, encara, en un moment donat.

El futbol, doncs, és un joc d’equip i els adjectius amb sentit només es poden referir a l’equip. Un jugador com el mateix Messi, que és molt bon jugador, té una importància relativa per a l’equip, com hem pogut veure sempre que amb ell hem perdut.

També penso que ara el Barça necessita més els diners que li pot donar la marxa de Messi que al mateix jugador. Penso que en aquest moment Messi, amb tots els meus respectes, és una rèmora i un obstacle de cara al present i el futur. Millor que ell hagi pres la iniciativa de marxar.

Deixeu que Koeman faci i desfaci amb llibertat (que no tindrà mentre hi hagi Messi), tant si l’encerta com si s’equivoca.

Calders (Moianès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia