El lector escriu

Carta a Quim Torra

M’agradaria compartir amb els lectors d’aquest diari la digna personalitat que, per a mi, ha manifestat tenir el MHP Quim Torra.

Per un costat, no ha dubtat d’acceptar sovint i amb naturalitat ser considerat activista, però jo, i amb ganes, completaria la seva identitat profunda dient que, amb tota convicció, s’ha comportat com un perfecte activista humanístic, i tot subratllant la riquesa d’aquests dos mots, hi afegiria, com un veritable teòleg cristià, l’essència del qual –em refereixo al cristianisme– és “tenir cura de l’altre”, tal com va gosar definir Lluís Duch, monjo de Montserrat i antropòleg.

Així el MHP Quim Torra al llarg d’aquests darrers mesos no ha dubtat d’anteposar com a prioritat màxima del seu govern “la cura de l’altre”, durant la gravetat que imposava la Covid-19. Amb aquestes paraules desitjo agrair-li l’exemple que ha donat al nostre poble català malgrat tantes contrarietats, incomprensions i menyspreus.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia