El lector escriu

Pisos d’estudiants sense estudiants

Estudiar a l’epicentre català sabem que comporta un cost monetari elevat en contraposició amb quedar-se al poble o la ciutat d’origen.

Ara bé, també és cert que l’augment del cost del lloguer d’un habitatge a Barcelona ha ascendit de forma exagerada els últims anys tot i la recent regulació, tant si vius amb companys de pis, sol o amb la teva parella. Un estudi de 40 m² a 800 euros? Si ja em semblava una presa de pèl, amb la situació actual de la Covid-19 encara més.

Avui dia, som molts els estudiants que ens veiem en la situació d’haver de seguir mantenint un pis dins la ciutat perquè no sabem si la situació actual millorarà i reprendrem les classes en algun punt del curs escolar. I, d’altra banda, quedar-se a Barcelona i ocupar el pis suposa una despesa més elevada que quedar-se a casa.

Actualment els pisos d’estudiants es veuen en la seva majoria deshabitats. No és moment d’entendre la situació i oferir alternatives?

Algaida (Mallorca)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia