El lector escriu

Ousman Umar

Acabo de llegir el llibre d’Umar. Una història plena d’esdeveniments traumàtics però que, gràcies a la seva forta voluntat i força moral, ha reeixit. Un adolescent que surt de casa seva als tretze anys, travessa el desert i, al cap de cinc anys, arriba a Barcelona.

Sembla impossible que un ésser humà pugui superar les dificultats que ha tingut l’Ousman. Desde el país de los blancos és un llibre en què explica la història viscuda, les seves vivències, amb tota naturalitat, que calen en el cor per la seva gravetat i, alhora, donen esperança a aquells que somien un món millor.

Després de cinc anys de grans penalitats, arriba a Barcelona. Una família de Gràcia l’acull a casa seva, com un fill més, i això marca el canvi de rumb en la seva vida dissortada. Troba una feina, estudia i, fins i tot, passa per la universitat.

No en va tenir prou salvant la seva vida; així que va poder, va crear l’ONG Nasco, una eina molt eficaç per poder ajudar la gent que es troba en un carreró sense sortida, sempre ho explica en positiu. En el seu llibre, l’Ousman demostra ser una persona excepcional per la seva voluntat de ferro, en aconseguir el seu somni d’arribar al país dels blancs. El seu caràcter afable i la bonhomia l’han convertit en un heroi.

La Pobla de Segur (Pallars Jussà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia