El lector escriu

El planter de l’OAR Gràcia de Sabadell, ignorat

La setmana passada va començar el campionat d’Europa d’handbol, a Hongria i Eslovàquia. I amb l’ànim d’aportar un parell de dades que encara no he sentit ni a la televisió (canal TDP) ni he llegit a cap mitjà escrit (a excepció del diari local), remarco que en la selecció estatal hi participen dos jugadors de Sabadell: Aleix Gómez i Ian Tarrafeta. I resulta, a més, que ambdós jugadors van passar pel planter del nostre estimat club, l’OAR Gràcia de Sabadell. He sentit un munt de vegades que si l’Aleix està jugant al Barça, provinent del seu planter, i que l’Ian juga en el PAUC francès, i abans en el BM Granollers, però encara no he sentit ni llegit que ambdós van passar per un dels clubs d’handbol més antics de Catalunya, amb seu a la ciutat de Sabadell: l’OAR Gràcia.

Nascut el 1953, i a l’empara de la parròquia de Gràcia de Sabadell, l’OAR es dedica a la formació de jugadors i jugadores des dels seus inicis, i s’ha nodrit majoritàriament de nens i nenes del barri, i també de Sabadell i comarca. I és per a nosaltres un orgull, que desitgem que sigui compartit pels amants de l’esport en general i de l’handbol en particular, que dos d’aquells nens que la temporada 2011/2012 van marxar del nostre club per anar al Barça i al Granollers avui en dia siguin a l’elit de l’handbol europeu. Quelcom de bo van fer els entrenadors i directius de l’OAR Gràcia per ajudar-los a arribar on són en l’actualitat. Com diu el crit de guerra del nostre club, força OAR!

Sabadell (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia