Opinió

opinió

Saps fer ganxet?

“Quan un cor malalt pot generar molta solidaritat”, és el seu leitmotiv

Ella no pot fer-ho tot. Ja ha tingut la idea i ha creat el disseny. També ha fet els primers cors vermells de ganxet. La Carme Barceló, una dona que és passió pura, atreviment conscient, acció en moviment, GR67 (promoció dels Maristes Girona) i que abraça una resiliència extraordinària, ha engegat una campanya solidària a favor de La Marató de TV3, enguany dedicada a la salut cardiovascular, perquè com ella diu, “si ens falla el cor ens falla tot”.

Cors vermells de ganxet com a clauer solidari a 5 euros (i algun altre color per a qui no li agradi el vermell). Però per seguir fent realitat aquest gran somni, necessita persones que vulguin cooperar fent ganxet, perquè la producció dels cors està creixent però la demanda encara molt més.

Els cors de la Carme, una iniciativa d’una dona enamorada de la vida que té un cor trasplantat des del 1999. “Quan un cor malalt pot generar molta solidaritat”, és el seu leitmotiv.

Ella ha provocat que a l’esplai de gent gran de Caldes de Malavella en facin molts i això ha inspirat col·lectius de persones voluntàries d’altres pobles a sumar-se en aquest projecte. Ho va explicar, amb un relat ple de connexió emocional, aquest dilluns passat a la roda de premsa feta al jardí bucòlic del Balneari Prats i ens va tocar l’ànima.

Si saps fer ganxet i vols col·laborar, des del punt de vista personal, associatiu o empresarial, o bé tens un espai al teu comerç local per ser punt de venda, contacta amb la Carme a les seves xarxes socials. Fem que aquesta taca d’oli que ella ha provocat sigui una seqüència d’emocions que ens facin sentir millors persones.

Posem-nos el cor de la Carme de ganxet, en format clauer, a les nostres bosses, motxilles, cotxes, bicicletes, camionetes, autobusos, cotxets infantils, taxis, oficines, botigues, aules…, o allà on tu vulguis.

Una campanya que també és una acció ODS, objectiu de desenvolupament sostenible, perquè es tracta de cuidar-nos la salut entre tots i de donar suport a la ciència.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia