El lector escriu

Des del fons del cor!

Sempre he sentit una gran admiració pels metges i, després d’haver viscut aquesta dolorosa experiència, la meva admiració i sobretot el meu agraïment són encara més grans.

El dia 15 de novembre em va caure el món a sobre quan, a la sala d’espera d’urgències, una doctora em va informar que ingressaven el meu marit a l’UCI en estat greu. S’havia contagiat de covid pocs dies abans. Començava l’etapa més dura que m’ha tocat viure.

He conegut de ben a prop com és el dia a dia en aquesta unitat. Un gran nombre de persones que treballen moltíssimes hores amb una dedicació plena, que una vegada i una altra entren i surten del box per tenir cura dels malalts, que t’informen i ajuden amb un somriure i l’amabilitat reflectida al rostre. Això no té preu!

Enmig de tant patiment he anat descobrint la gran professionalitat de tot el personal sanitari de l’UCI de l’hospital de Santa Caterina de Salt i també la seva gran humanitat. En aquests dies tan difícils han estat com un bàlsam les paraules d’ànim i els gestos afectius.

Moltíssimes gràcies a tots! Des d’aquestes línies vull donar les gràcies a doctors, infermers, auxiliars, fisioterapeutes, zeladors i metges residents que han fet possible la recuperació d’en Josep. El meu agraïment és infinit. No heu salvat la seva vida, heu salvat també la meva!

Anglès (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia