El lector escriu

Carta d’agraïment

Enguany l’Associació Família i Salut Mental de Girona i Comarques celebra el seu vintè aniversari i el dimarts 15 de maig es va dur a terme un acte per commemorar-ho. Aquesta entitat va néixer amb la voluntat d’ajudar les persones amb malalties mentals i les seves famílies. Algunes àrees de treball i projectes que es van engegar i que s’han anat ampliant i consolidant són els Grups d’Ajuda Mútua, els clubs socials i la sensibilització social. Un dels mèrits assolits és la socialització dels afectats. En la memòria del 2017, que arriba a les famílies, es fan cinc cèntims de les activitats realitzades i es pot copsar la vitalitat de l’associació, que en aquests moments també està preparant, per al mes d’octubre, la setmana commemorativa del Dia Mundial de la Salut Mental (DMSM). Si tenim en compte que en el món actual encara existeixen molts estereotips al voltant de les malalties mentals, podem comprendre que la tasca que s’està fent és molt valuosa.

La casualitat i les circumstàncies familiars em van conduir a conèixer l’entitat de joveneta a través de la Maria, la presidenta. Ben aviat vaig advertir la necessitat d’associar-m’hi. El que no sabia és que l’associació seria clau en la meva vida. Poc m’imaginava que un gir vital em portaria, a més de sòcia, a convertir-me en usuària i acabaria participant en els tallers i activitats. Tampoc m’imaginava que allí trobaria la meva parella, que m’està ajudant a afrontar la malaltia amb més optimisme.

És gràcies al treball dels membres de l’Associació Família i Salut Mental de Girona que moltes persones sentim que ens escolten i que vetllen pels nostres drets i necessitats: gràcies i ànims per continuar endavant!

La Bisbal d’Empordà (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia