El lector escriu

La línia 0 de Girona

S’ha obert una nova línia d’autobusos. Una línia que no passa pel centre de Girona. Diguem-ne, però, que a tocar. Molt bé.

Ara bé, a l’Ajuntament també s’haurien de preocupar de les línies existents. I més d’aquelles amb problemes. Com la L1. Una línia que possiblement tindria una qualificació dels usuaris d’un 0. Tant en una escala de 5 com de 10. Una línia amb horaris aproximats. Aproximats són d’1 o 2 minuts. Però 5 o 6 ja són retard. Quan el pas és de cada 15. I així, de retruc, alguna altra línia pateix aquests retards.

Tan aviat et pots trobar que passin cada 15 minuts com que pràcticament amb molts menys minuts de diferència vingui un altre bus de la mateixa línia. De la parada de la plaça del Lleó a l’Avellaneda hi té posats 15 minuts. Havent de pujar per Palau, manquen minuts per fer aquest recorregut.

Els responsables haurien de mirar de posar-hi el pas cada 20 minuts, o afegir-hi algun bus més. Així podria deixar de ser la línia 0. I també la nova línia a veure si obre el sac de noves línies que no passin pel centre, com podria ser una radial; seria bo estudiar-ho si no s’ha fet. Perquè Girona és més enllà del centre.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia