El lector escriu

Montserrat Caballé, fins sempre

Montserrat Caballé era i és un dels actius més importants que Catalunya ha tingut en la seva història. Dissabte passat 6 d’octubre ens va deixar el seu cos, però la seva ànima i la seva veu perduraran per sempre. Amb una carrera de més de mig segle a les seves espatlles, en què ha actuat amb els cantants més importants del món, després de no tenir una infantesa fàcil, a dia d’avui importa ben poc el seu comportament i les seves opinions en un moment donat. Caballé se sentia de tot el món i representava Catalunya i Espanya amb orgull sempre que en tenia l’oportunitat.

Aquests dies des de la seva mort, he tingut ocasió de llegir, sobretot a les xarxes socials que les carrega el diable, autèntiques barbaritats sobre la seva persona: si havia estafat hisenda, si no era independentista... I què? Això no deixarà de fer que sempre la recordem, a ella, la seva veu, la seva elegància i la seva feina que ens ha regalat al llarg de la seva carrera. Ha mort la persona, però a dia d’avui ja és llegenda. Montserrat, bon viatge, ja ets eterna.

Ripoll (Ripollès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia