El lector escriu

Joves treballadors

Hi ha molts joves que, per circumstàncies de la vida, hem de pagar-nos els estudis nosaltres mateixos i, per tant, els hem de combinar amb alguna feina.

Normalment, aquestes feines no solen ser del nostre camp d’estudis, ja sigui per manca d’experiència o per incompatibilitat horària. Doncs el que molts ens trobem són empreses que ens ofereixen contractes de 5 hores a la setmana quan realment en fem 20, salaris precaris, hores extres no remunerades, contractes de prova o de pràctiques que duren més d’un any, etc.

Segurament no som els únics que ens ho trobem, però sembla que pel fet de ser joves hem d’iniciar-nos al món laboral acceptant qualsevol condició.

Com que estem desesperats buscant feina, qualsevol cosa ens va bé. Com que l’empresa ens fa un favor en contractar-nos, no ens podem queixar.

Doncs crec que ja és hora de reivindicar les condicions que ens toquen i que, encara que siguin segurament feines passatgeres, se’ns valori igual que algú de més edat i amb més perspectives de futur en el respectiu lloc.

Vacarisses (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia