El lector escriu

Orientació personalitzada, a Girona

Tots ens adonem que, en aquest moment del curs acadèmic, es fan grans esforços per a orientar els més joves en els estudis i la formació. Cal decidir moltes coses. Les proves són paleses: el recent Saló de l’Ensenyament a Barcelona (ensenyament.com), el servei de formació de L’Estació Espai Jove (girona.cat/estacio), el proper Expojove (firagirona.com), i tants d’altres.

Enmig d’aquestes ofertes, em sembla que destaca una proposta nascuda des dels mateixos joves que volen compartir amb altres la seva experiència real: una autèntica orientació personalitzada.

Es tracta del Fòrum d’Estudiants de Salt –obert a tothom–, que promou diverses trobades; la propera, aquest dissabte, 30 de març, al matí (salt.cat/forumestudiants). Serà a la Coma Cros de Salt, i el programa és ben clar: lluny de la massificació de les fires, en aquest cas, els mateixos estudiants més experts exposen –per àrees, que van de les ciències de la salut a les enginyeries, l’economia i totes les altres– el que, com a universitaris o estudiants de CF viuen realment. La participació és gratuïta i al web s’hi pot trobar fàcilment la informació i l’horari.

Una bona opció d’orientació, propera i personalitzada.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia