El lector escriu

La ineptitud de l’Ajuntament de Girona

El passat mes d’agost (6/8/18) vaig presentar un escrit referent a la petició de poda d’un arbre del carrer Riu Güell que afecta el meu balcó. Tres mesos més tard (08/11/18) vaig rebre resposta dient que ja ho havien resolt, quan no era així. Vaig trucar i parlar amb diferents persones del Departament, insistint que no estava resolt. Vaig anar personalment a l’ajuntament i em van insistir que ja havien tallat les branques. Dimarts 12/2/19, alguns operaris i el responsable amb el qual havia parlat van venir a mirar-ho i em van ensenyar que ja estava fet (havien tallat suposadament dues branques que no arribaven ni al primer pis i jo visc al cinquè). Vaig convidar-los a pujar a veure-ho, però no van voler i em van dir que ja vindrien quan l’arbre hagués florit.

Veient que no es resolia, vaig decidir contactar amb el regidor de l’àrea, el Sr. Eduard Berloso, mitjançant correu electrònic, el 17/02/19. La resposta va arribar el passat 12/4/19 (dos mesos més tard) dient que enviarien les Brigades Municipals... i encara esperem!!!

Així és com l’Ajuntament de Girona tracta els seus ciutadans??? Moltes promeses però poques solucions.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia