El lector escriu

‘Fuenteovejuna, todos a una!’

Aquest eslògan que s’ha fet cèlebre per reclamar la unitat no importa en quines ocasions, i que prové d’una obra teatral de Lope pe de Vega, ens el podem aplicar ara els catalans, perquè ens cal anar units; si no, ho perdrem tot, perdrem bous i esquelles.

I el meu parer és molt simple: si volem esdevenir una república catalana, sembla clar que els viaranys i els procediments per aconseguir-la han d’anar coordinats pel partit que en la seva història i per la seves sigles ha tendit i tendeix a portar a terme aquest ideal: Esquerra Republicana de Catalunya. Evidentment, cal que escolti i tingui en compte les diferents propostes dels diversos partits i entitats, sobretot les del nostre president exiliat, però si volem anar units, cal que algú porti la batuta; si no, resultarà un desgavell, no afinarem, ni arribarem a un concert (no em refereixo a un de musical) amb el govern de l’Estat espanyol. I aquesta batuta l’ha de marcar, crec jo per lògica, Esquerra Republicana.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia