El lector escriu

Vox

Com és que hi ha individus, amb estudis o no, que només els veuen populistes o conservadors (Ñ Global dixit, amb els PpalmeroCs) i no extrema dreta pura, dura, racista, homòfoba, antifeminista, catalanofòbica, reaccionària, de capitalisme agressiu? Potser ho diuen els seguidors? És obvi que els integrants ja existien en altres grupuscles i sectors de partits radicalment espanyolistes. Per a glòria de Ñ són els defensors de les essències de Don Pelayo, la reconquesta i el Generalísimo. Els principals avaladors de l’assassinat de Coripe i que els presos polítics es podreixin a la garjola. Més d’un poltronero progre està d’acord amb Antes una Ñ fascista que rota.

Mires el líder, sobretot quan va a cavall, i te l’imagines amb túnica i turbant. Però no veus Lawrence d’Aràbia. Et fixes en la seva fàcies, amb barba i nas angulat, i t’adones que ben bé podria ser el cabdill Abbas Khal galopant, en aquest cas per l’illa de Perejil.

Sobre l’Ortega, l’acusació exercida en el judici bufa va cercar la connexió amb el terrorisme. Només faltava implicar-nos amb la Katanga del Congo belga o els Mau Mau de la Kenya britànica. Ells voldrien ser els amos de la metròpolis com a procuradores en Cortes. Són els hereus dels vencedors de la Guerra Civil. Qui veient el seu odi i sentint l’alè inquisitorial no es defineix com a antifeixista és que té un problema greu en defensar la llibertat.

Sant Quirze del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia