El lector escriu

Qui sembra odi?

Arrimadas i Rivera van a provocar a Vic, quan anteriorment ja havien anat a altres poblacions. Els de Ciutadans se’n van del Parlament acusant de cop d’estat els polítics catalans independentistes, quan ells no van condemnar el cop d’estat de tots conegut i que tantes morts va causar. Els de Ciutadans parlen d’odi, però són ells els que van començar a caminar en contra de l’escola catalana i mostrant el seu odi amb la seva manera d’actuar. Em sap molt greu que amb els meus impostos s’estigui pagant el sou de gent impresentable com aquesta que només pensa en la repressió.

Quina poca talla de polítics, que només saben comparar independentisme amb terrorisme. Jo estimo Catalunya; i vostès? La seva estratègia és la política conflicte, i els catalans no som així. Més que polítics, són vertaders politicastres. Volen manar a Catalunya, i no tenen ni idea del tarannà dels catalans. I, ara ja, darrerament només mancava que presentessin una moció de censura contra el president Torra; la moció de la convivència en diuen vostès. Però si aquí a Catalunya els únics que venen a sembrar odi i discòrdia són vostès. I ara que sembla que les enquestes no els són gaire favorables, ara com a darrer recurs (segur que per manca d’altres idees en benefici dels ciutadans) tornem a fer una altra andanada contra Catalunya. El que han de fer no és presentar una moció de censura, sinó presentar la seva dimissió en bloc.

Sant Antoni de Calonge (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia