El lector escriu

Per al senyor Sánchez

Senyor Sánchez, no fa gaire, per pantalla, el vaig veure fent un míting i em va fer molta pena. Vostè mofant-se del Molt Honorable Senyor Torra, president de Catalunya, i els seus palmeros aplaudint entusiasmats. No sé si alguns d’aquests que l’aplaudien ha vingut mai a Catalunya; del que estic segur és que, començant per vostè i virant cap a la dreta, no tenen cap interès a conèixer-nos tal com som, ni més bons ni més dolents que els espanyols.

Es recorden d’un Estatut català que, tramitat amb tots els requisits que mana la llei espanyola, entre el PP/PSOE i el Tribunal Constitucional el van fer malbé? En aquest cas, qui són els que se saltaren la llei?

I aquí és on va començar tot el desgavell, deu anys de manifestacions modèliques en civisme no han servit perquè l’Estat espanyol s’hagi dignat a reconèixer el seu error.

Jo no soc perfecte, ni espero que ningú ho sigui, però només un autòmat mal programat, sense sentiments, podria comportar-se de la manera que vosaltres, els polítics, us comporteu, tergiversant les lleis i aplicant les sentències a la vostra conveniència. Oi que vosaltres no ho sou? Doncs esmeneu els disbarats que heu fet, que són molts! Deixeu els presos polítics en llibertat, que els exiliats tornin, que les seves errades les han pagades amb escreix. Pel que fa a la violència, la condemno rotundament! Però no poseu al mateix sac el que fan els nostres joves, que és queixar-se de l’abús de poder que canalitzat pels mossos, policies i guàrdies civils, els està deixant bornis i malferits per haver usat pilotes de goma que, per cert, el seu ús està prohibit en el territori català. Molt segur que vostè hi pot fer quelcom per posar-hi remei, faci-ho o deixi el seu lloc perquè l’ocupi algú amb més capacitat. Salut i seny.

Riudarenes (Selva)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia