El lector escriu

Visca el turisme intern!

Es parla molt de visitar altres països i ciutats: “La Mona Lisa és molt petita en persona” o “Les piràmides d’Egipte estan en realitat al cantó de la ciutat”, però per què no fem més turisme al nostre país? Per què ens sentim tan fascinats per allò aliè? És que un turista japonès pot quedar impressionat per la Sagrada Família i jo no? Crec que hauríem d’apreciar més la riquesa cultural del nostre país i potser preocupar-nos per conèixer-la abans que conèixer la d’altres països.

Per això, insto el govern a fomentar el turisme intern i a facilitar-hi l’accés. M’agradaria dir que he anat de vacances a Lleida i procurar la mateixa curiositat als meus cercles que quan dic que he estat al Japó. D’acord que Lleida no té la mateixa essència exòtica que el Japó, però, si més no, no s’ha de desestimar el seu potencial només pel fet que no he hagut de creuar cap frontera.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia