El lector escriu

Meridiana Resisteix

És un èxit que tants siguem Tsunami Democràtic (410.7 K subscriptors), Anonymous Catalonia (265.4 K), PícnicxRepública (60.9 K), Meridiana Resisteix (12.1 K), etc; i ara em centraré en els talls de la Meridiana: al dia d’avui, 26 de novembre, 44 dies seguits, últimament amb passejos tranquils, creuant en verd, cívicament.

Davant aquest gran èxit, em pregunto: per què un fet així, tan massiu i continuat, a penes té visibilitat en els mitjans de comunicació?, potser la rutina no és important?, potser esperen la crema de contenidors o ferits?, potser és una censura per interessos diversos?, o potser no ho consideren important?

Si és així: per què últimament tanta presència i actuació policial?, per què automobilistes i vianants mostren agressivitat amb els manifestants, potser per provocar altercats?, potser, haver de suportar unes molèsties o desviaments, els fa oblidar els nostres presos polítics?, potser ho consideren correcte i adequat?, per què els polítics del 155 continuen sords i cecs davant una manifestació popular, formada, diria, en un 80% per jubilats?

Davant tants potser, nosaltres sabem amb certesa que persistir és vèncer.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia